I am stylish!

Hej gott folk!

Sicket väder vi har fått. Sol och värme som rena sommardagar. För oss hundar är det gottigast att inte gå så långa promenader mitt på dagen när det är så stekande hett men långa kvällspromenader är mumma det!

Denna helgen är husse i Stockholm och matte tar hand om mig. Det är alltid husse som badar mig annars men i dag passade matte på att skrubba mig ren med mitt lyxschampo. Jag älskar ju som ni vet att bada i havet men badkaret är inte riktigt min favorit. Matte körde en fuling och lurade dit mig med en bit ost! Pmfh!

Sen tror jag hon blev inspirerad av din matte Rex, som berättade att hon trimmade dig alldeles själv. Fram med saxen blev det och jag var så duktig som stod alldeles still. Innan hade ju husse fått ge sitt godkännande till proceduren men vi får se vad han säger när han kommer hem från storstan. Om jag säger som så, matte skulle nog inte direkt få jobb på någon hårsalong om hon sökte sig dit :-) Fast det är himlans skönt att bli av med så mycket hår. Tror jag tappade något kilo på några minuter minsann.

Njut av vädret!

/Voff

På visit i Tuvan

Hej! Förra helgen var jag, husse o matte på en snabbvisit till slätta. Mycket gos, kel, promenader o go mat! Och en liten go lillkille som bara älskade mig. Visserligen gav han inte riktigt lika förtjusta rop över mig som katten men han ville bra gärna klappa och krama mig.



Här är jag redo att gå ut på promenad. Hallå kommer ni eller?



En guldgrävare på väg :-) o ja...han höll spaden i styr!



Här ligger jag redo för lite massage



Min konkurrent :-) Fast hon är bra söt!

Anton/kossorna 1-0

Var på Betessläpp i går med hela stora familjen. Ja, husse, matte och Lotta med familjen. Det var Arla som sponsrade och bjöd på kanelbulle och mjölk, smaskens! Fast jag måste säga att det hela var lite överskattat. Det var matte som fick idén efter att ha läst om det i GP. Jag får för mig att hon såg sol, gröna slätter och skuttande kossor framför sig. Ungefär som Tjuren Ferdinands vänner som stångades för att tävla om matadorernas uppmärksamhet.

Det här var mer långa sega bilköer. blåst, kyla, massa folk och strosande kossor. Tji fick hon för att hon ville bidra till kossornas stress med massa gloende folk runtomkring. Fast de kanske gillar uppmärksamhet, vad vet jag? Jag tycker mest de såg lite vilsna ut.

Utan att bli beskylld för ohälsosamt stort ego så var det nog jag som i särklass var den trevligaste attraktionen på det ställe. Ja, i alla fall för de små barnen runt omkring. "Får man klappa" var nog den mest frekventa frågan från de föräldrar som passerade med sina små guldkorn. Och visst fick de det! Alldeles förtjusta i min gyllene päls var de flesta. Kanske skulle starta en egen tradition med "Antons betessläpp"? Ser jag en hare så skuttar jag också ganska friskt och jag har hört att jag ser rolig ut när jag rullar mig i gräset också. Lite mer underhållande än de där kossorna som förmodligen allra helst ville vara i fred!

Lite bildbevis från betessläppet:



Många bilar blev det



Små söta kalvar kunde man klappa



Ett litet litet skutt och en stor stor folkmassa




Och en liten liten spark bakut



Här har ni en kille som skuttade mer




Buskillen Melvin


Koppla upp!

Hej mina vänner!

Ny månad och ny lag fick jag höra av matte o husse i morses. Fram tills nu har det ju vart mest ni mänskor som vart uppkopplade, ja fast mot internet då. Nu ska vi också vara uppkopplade står det i GP i dag. Här är lite fakta om koppellagen direkt från morgondagens tidning:

* Vi förs kopplade på offentliga platser där barn vistas, till exempel skolor, förskolor och allmänna lekplatser (nytt).
* Vi ska vara kopplade på följande platser i Göteborg:
- Där torghandel pågår.
- På badplatser (på Askimsbadet, Härlandatjärnbadet, Lillebybadet och Näsetbadet får vi inte vistas alls mellan 1 maj-15 september)
- I Slottskogen (förutom på hundrastplatserna) samt på allmänna begravningsplatser året om.
- I parker och planteringar 1 april-30 september.
* Brott mot den lokala ordningsstadgan kan ge böter. Dessutom kan lösspringande och eller aggressiva hundar omhändertas av polisen.

Nu ska ni inte tro att jag tycker det här verkar dumt på något sätt. Kan vi undvika att mina inte så väluppfostrade "vänner" biter någon så går jag gärna med koppel, även om jag såklart gillar att springa lös. Det är mest husse o matte som tycker det är jobbigt då jag gärna nosar liiiiiite för länge på varje grässtrå jag passerar.

Trevlig helg på er!

RSS 2.0