Mums för grisknorrar

Just nu äter jag godis som matte tycker är jätteläskigt. Men hallå! Ni skulle bara veta hur mycket grisgelatin det är i allt erat godis...

Hundkalender 2008

Den här måste jag säga till husse och matte att skaffa åt mig. Coolt. Som en människoalmanacka fast med hundnamn. Brudarna som har kläckt idén är systrarna Lotta och Annica Starfalk stod det att läsa i Gp i söndags. Hoppas att Anton finns med, och att det är på sommaren för då skulle jag helst vilja ha min namnsdag tror jag. Fira med ett svalkande dopp, ja det vore något...Undrar om min grannes namn finns med också. En hundgranne vars namn jag fick reda på för en tid sen. Först frågade hans husse min husse vad jag hette. Husse sa: Anton och sen så frågade husse vad hans hund hette. Eftersom det är en stor ståtlig dobermann vi pratar om så trodde jag att han skulle heta Rocky, Boss, Black danger eller något liknande. Ägaren dröjde lite med svaret,. så sa han:


- Åke......

Det tycker jag var gulligt. Nu har jag ännu mer respekt för Åke. En dobermann som kan bära upp ett sådant namn med värdighet fötjänar all respekt tycker jag.

Voff och hej
leverpastej!

//Eder Anton

:-(

Hej!
Vill bara säga tack till matte som tar med mig på promenader nu när husse är sjuk o tråkig... känner mig helt klart understimulerad men jag lovar att han kommer få lida för det när han blir frisk igen. Då ska jag dra med honom på lååånga promenader o jag tänker lukta på varenda stolpe o träd vi passerar!! Så det så...
För övrigt så mår jag bra, får massor av kärlek från både matte o husse. Idag ska jag bada. Husse tror att han är så snäll när han schamponerar mig så jag luktar sådär "gott".. Nåja, jag låter honom tro det men jag tänker rulla mig i första bästa jordhög så fort jag kommer utanför dörren!
Nu ska jag fortsätta vila!

Talk to ya later boys and girls!

// Anton

Solig Dag på Smitten

Innan jag ska ge mig ut i höstrusket med matte så vill jag bara visa några bilder från smitten i somras. För övrigt vill jag berätta att husse hostar och är alldeles sjuk. Trots det släpade han sig upp i morses och rastade mig medan matte låg och latade sig med Gp i sängen. Förressten så är det inte klokt vad mänskomän blir ynkliga när de är förkylda. Fast till husses försvar måste jag säga att det är riktigt synd om honom på riktigt. Feber och elak hosta i snart en vecka. Nu tycker jag han kan bli frisk så han orkar leka med mig som vanligt. En grannfru här i nörheten erbjöd sig komma in o badda hans panna. Hmpff! jag såg nog att matte surnade till. Inte för att hon behöver känna någon konkurrens direkt. Grannfrun är ju inte någon kandidat i Top Model precis och inte särskilt purung heller men matte fnyste ändå åt hennes kommentar. Well, well. Här kommer läckra bilder från badpojken Anton! Me, the rocking beachstar for ever and ever!

image19

Här spanar jag badande hundbrudar! Ser ni vad fin och fluffig jag är i pälsen?

image20

Sickn utsikt. Det här, gott folk, det här är BÄSTKUSTEN!

Friends Forever!

Här är några av mina polare. Först ut är mattemoster. Hon var troget sällskap en helg i början av juni.

image16

Oså Lisa. Hon är en hyvens tjej. Kompis till mattemoster och nu även min polare.
image17
En av mina yngsta mänskovänner heter Molly. Hon var lite skraj i början men sedan när
hon märkte hur underbar jag är kunde hon inte motstå mig. O vem kan motstå den här
lilla söta tjejen? Hennes mamma heter Ellen och är barndomskompis till matte.
image18

Det kommer mera...

image11
Jag o Matte gottar oss på filten utanför Hussefars hus på Öland
image12
En filt och en gräsmatta. Behöver man något mer?image13
Jorå. Lite gos sitter aldrig fel.Spana in min gyllene lurviga underbara päls!
image15
Jag är inte bara gossig. Jag är cool också!

Jag minns den ljuva sommaren

Som om den var i går. Jaja, vi hade nästan ingen sommar. Jag vet. Men man kan väl ändå få minnas den sommaren som var? Ni mänskor är så pessimistiska i bland. Se så, vifta lite på svansen och ut med er i regnet. Eller stann inne och njut av mina härliga semesterbilder....

image10

Jag är den nya Ronaldino - Anton Goldino

Spraydog nästa!

Voff på er!

Fattar inte hur alla mänskor orkar blogga var dag och sätta in massa foton och så. Jeesus! Gör de inget annat eller? Jag har i alla fall fullt upp på dagarna med att sova, slappa, nosa i gräset och kissa lite överallt - ja ute asså. Men i alla fall. Nu har jag lite tid över. Läste i går att det finns en motsvarande sida för hundar i Facebook som hette Dogbook eller nåt såntdär. Haha, det var ju riktigt smart. Måste be matte gå in och kolla. Kanske kan hitta Rex och alla andra polare då...vore coolt. Fast jag undrar när spraydog kommer. Ja ni vet Husse och Matte träffades ju på Spraydate och de är hur kära som helst. Är det inte min tur att bli sådär kär snart tycker jag nu då! Jag skulle tassa in sökkriterier som hm.,,,,låt mig tänka....böljande fin päls (ja ungefär som min då), gärna blond fast flerfärgade är också vackra, lugn och mysig skulle jag skriva också! Det är allt annat än den där taxjäkeln på Öland är. Ja ni kanske har hört missödet jag var inblandad i på Öland. Ettrig tax och jag var på lite sådär lättstött humör så det slutade med att jag sa till på skarpen och råkade nafsa tag i honom. Ooops...det kom lite blod och jag kände mig jättedum trots att taxtönten hade stått och mopsat upp sig jättelänge. Jag är ju en fredlig hund som ni vet. Fick höra att han fått åka till hunddoktorn men allt var bra. Tydligen var det inte första gången det hände utan det hade skett ngra ggr innan också o då borde den där lilla taxsnubben fatta att han ska vara lite mer laidback eller?!

Jaja, shit happends. Nu ser jag i alla fall fram emot en härlig höst. Och en härlig höstflirt! Som inte är en tax.

Vift med svansen på er alla!

//Eder Anton

Nya tricks

Hey ya!

I morse när klockan var över åtta gick jag in och snodde mattes bh som låg slängd vid sängen. Tyckte att det var en utomordentligt bra idé för att få henne förstå att jag ville gå ut på promenad. Men hey! När hon vaknade gick hon ut i hallen och fick syn på bh:n som låg brevid mig så skrattade hon bara.

"Anton, din lilla filur" sa hon och började äta frukost trots att jag viftade på svansen och signalerade med alla mina hundkrafter att jag ville ut på promenad. Nåja, hon får väl få hängpattisar då tänkte jag och gick tillbaks till att ägna mig åt min skönhetssömn.

När husse vaknade upp ur sin dvala frågade matte om han hade lärt mig det tricket och han gav mig ett uppskattande leende "oss grabbar emellan". Jag förstod att jag snart skulle få följa med honom till jobbet så därför satte jag mig vid matte och lät henne klia mig bakom öronen. Jag kan vara bra gosig i bland jag!

Nu är jag busy med att hålla koll på alla snickare. Ja, det vill säga Husse och hans Svåger. Får checka så att de gör sitt jobb och kommer och snackar med mig lite emellanåt.

Ha en hundans bra dag alla ni därute!

//Tjipp och Tass

Anton

RSS 2.0