God Jul och Gott nytt år!!

Hej mina vänner!

Ni kanske trodde att ni kanske skulle få se ett kort med mig i tomteluva eller liknande i detta inlägg. Ack nej. Skulle matte få bestämma blev det säkert både tomteluva å glitter. Som tur är så hjälper husse till att bevara min värdighet med att säga prompt nej till såna fasoner.

I dag så sköt de så väldans många smällare att jag blev så rädd att jag hoppade upp i mattes knä när hon satt vid datorn. Ni mänskor förstår inte vilken väldans bra hörsel vi hundar har, men det vore himla sjysst om ni tänkte på det över nyår. Asså, jag längtar lite efter nyår, med got mat åssådär. Men alla smällare får mig bara att vilja utvandra långt dit pepparn växer. Typ. Det enda som är bra med smällare är att jag får lite mer lyx. I går fick jag ligga i soffan till exempel och i dag fick jag flera salamiskivor..det är grejor det.

För övrigt är det fortfarande många brunstiga honor i kvarteret. Jag nosar som en galning i försök att spåra de små puddingarna men oftast blir jag stoppad i min färd av husse eller matte. Att gå utan koppel kan jag bara drömma om nu säger de. Pmfh! Fattar de inte vilka söta ungar det skulle bli med mig som far?

Näe, vet ni vad? Nu ska jag gotta mig på hallgolvet igen. Medan ni människor springer runt som galningar så ligger jag å filosoferar över livet i lugn och ro. Det är så ska man leva!

God Jul på och Gott Nytt år på er!!

Hjärtliga tassekramar
//Eder Anton

ps. Å blir det några prinsekorvar eller köttebullar eller juleskinka över så vet ni vart ni postar dem!

Ett kärt återseende

image45

Här är lilltjejen Molly som jag träffade i somras. Såå söt! Ett riktigt charmtroll..nästan som mig..

Bustricket


image43

Det är visst inte bara jag som kan busa. Här är mattemoster Helena och hennes Nattes gossehund som ser ut som en goldenhund. Var ju tvungen att lukta på den flera gånger om innan jag fattade grejen.

Men hallå eller?

image42

Här vill jag faktiskt inte vara med på kort! Give me some integritet please!

Me in Mälarviken

image41

Här är jag och husse med mattemoster Anna som guidar oss i Mälarvikens djupa skogar.
Snacka om härliga stigar att bara galoppera på...jag diggade det görmycket!

ps. här har jag lite röda ögon, jag vet. Det är inte jag som vart o rumlat om i stockholms barer
utan det är mattes kamera...så ni vet asså.

Mattemoster Anna har fattat grejen

image40

Här är jag i mattemoster Annas lägenhet å blir alldeles kungligt behandlad. Hon är bruden
som vet hur hundar ska välkomnas!

Me and the tube

image39

Här är jag å husse i tunnelbanan. Häftigt å pröva på men jag diggar ju spårvagnen mycket
bättre. Hallå eller..jag är ju änna göteborrgare!

Borta bra men hemma bäst!

Hej mina friends!

Har ni saknat mig? Ja, visste väl det ja:-) Tur att jag är hemma igen då! Jag kan lova er att ingen är gladare än jag åt att vara hemma igen. Min svans den gick som en frenetisk dammvippa i hela lägenheten när husse öppnade dörren åt mig. Min matta! Och mitt tygben! Min egen matskål...och mitt hallgolv. Det är mumma det!

Fast ni må tro vad bra jag haft det i helgen! Jag har charmat alla som vanligt och blivit behandlad som en kung:-) Nu är ni nyfnikna på vart jag har vart va? Jo ser ni, jag har varit i Storstaden. Stockholm allså. Staden där man ska stå till höger i rulltrappan och alla människor rusar vart dom än ska och inte alls är duktiga att stanna upp och lukta. Jag slapp åka rulltrappa som tur var, husse och matte var rädd att jag skulle trassla in mig på något sätt och det var nog bekvämare att åka hiss tror jag!

Först på lördagen fick jag åka bil en lång stund fast jag var duktig och hade tålamod. I bland låg jag ner men mest satt jag upp. Jag ville liksom hålla koll på vart vi åkte. Hade nog mer koll än matte och husse tror jag. Matte skulle läsa kartan men hon kunde lika gärna haft en karta över Grekland. Husse har inte heller så bra lokalsinne alltid, tycker det är häftigt att de har hittat varann :-) Till slut kom vi fram i alla fall. Fick ta en promenix och hälsa på mattemoster Anna. Hon tyckte att jag var jättefin så jag spelade på min charm och rullade mig över entrégolvet i hennes hyreshus.

Sedan så åkte vi till Bromma å hälsade på en söt bebis och hans päron. Sist såg jag honom på Öland när han låg i tjejens mage. Märkligt detta där....

Sent på kvällen sen kom vi fram till Solna till mattemoster Helena och hennes Natte. Kom in i deras hus och fick syn på världens sötaste goldenbrud sittandes på fåtöljen. Gick fram och nosade.............pfmh!! Det var ju bara en uppstoppad gossehund, sånadär grejor som jag gillar att tugga sönder. Fy vad de lurades! Trots det så diggade jag att vara där. Shit, vad de kelade med mig :-)

På söndagen gick vi på gamla stan. Först hälsade jag på en schnauzer som stod utanför ett fik. Snofsig värre. Snusnäsduk runt halsen och stroppig. Hon nafsade åt mig också...hallå eller? Jag kommer ju från götelaborg och är en go gubbe, såntdär snofs har jag inget till övers för! Hälsade på en basett i stället. Sju månader var hon bara...vadå lammkött :-) Hon ville kramas lite i alla fall, hon var snäll.

När de andra mänskorna fikade inne på ett fik i Gamla stan fick jag ligga utanför på trottoaren. Husse såg mig genom fönstret så det var helt okej fast jag gärna skulle smaskat på samma godsaker som dem. Alla mänskor som gick förbi mig kollade så medlidsamt på mig, en del sträckte fram sina händer försiktigt och klappade mig. Några Japaner tog till och med kort på mig, haha! Jag skulle kunna tjäna pengar på det där..."Anton goldino- kort 10 kr". Då skulle jag köpa massa dentalsticks, de är goa. Och grisknorrar och grisöron, mums!

Hammarby Sjöstad kom vi till sen också och min polare Molly som jag träffade i våras i götelaborg. Oj, vad små mänskor växer fort. Hon var lika charmig som mig. Oså gillade hon att klappa mig fastän hon var lite rädd i början.

I går kväll kom jag hem! Yippie! Och vet ni vad jag mötte nästan först av allt? Två löptikar! Husse drar i mig så jag knappt kommer nära dem men en kväll ska jag nog försöka smita så vi kan vänslas lite.

Näe, gott folk. Klockan är mycket och det har varit en fartfylld helg så nu ska jag fortsätta slappa på hallgolvet.

Tasskram på er alla mina vänner!!

//Eder Anton


(kort från storstan kommer snart)


RSS 2.0