Rostfria brödrostar

Tja buddies!

Hoppas ni mår väl i höstrusket! Själv har jag ju rätt fluffig päls så kylan bekommer mig inte så värst mycket. Men för de som inte har så mycket päls kan jag tänka mig att det är riktigt kyligt.

Matte upptäckte nyss att brödrosten var trasig och surfade runt på lite olika alternativ på nätet. Visste ni att det finns rostfria brödrostar?

Hihi. Det tycker jag faktiskt var rätt fyndigt. Jag menar, har man inte en brödrost för att rosta? :-)

Må gott!

/Voffelivoff

Anton

Mimmi Mys

Häromdagen träffade jag Mimmi. Det var verkligen längesedan. Hon är så söt och mysig. Lite trind om magen men världens charmigaste!


Nagellack? Nej tack!

Vet ni att det finns nagellack för vovvar? Det läste jag i mattes tjejtidning häromdagen. Asså, jag är ju ganska jämställd och tycker att tjejvovvar o killvovvar ska behandlas med lika mycket ära o kärlek men nagellack tycker ja nog inte att tjejvovvar ska ha heller.

Matte berättade för mig att det finns cafeer där de säljer bara hundgodis och hundkakor också. Det tycker jag däremot låter riktigt smarrigt. Röstar för ett sånt cafe här i kvarteret!

/Voffelivoff

Anteckningar om Anton

Utdrag från lappen som ligger på köksbordet till husse:

"Anton var ute vid 12 senast. Om du inte vill gå en väldigt kort sträcka under en väldigt lång tid välj inte Modulatorslängan. Måste vara någon löptik där".

Hmpf! Jag som tyckte det var en kanonlänga! Nästa gång ska jag lämna en lapp till husse:

"Kristina var ute vid 12 senast. Ta inte rundan förbi radiotorget om du inte vill kola vippen av väntan. Måste vara en second hand-butik där".

.....

RSS 2.0