God Jul och Gott Nytt År!

Jag önskar eder alla en fröjdefull jul
med go mat, paket och en massa kul

Hoppas ni också får lite vila
och på skön promenad kila

Till alla som jag känner
alla mina fina vänner:

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!


Tänk på detta i juletider

Dagens GP tipsar om vad man som hundägare ska tänka på när det vankas jul och nyår:

- Choklad är giftigt för hundar. Ställ chokladen på ett säkert ställe

- Ge inte hunden julmat. Fet mat kan ge kräkningar och diarré. (Här måste jag som hund tillägga att en och en annan köttbulle inte är någon fara)

- Håll nötter och paketsnören borta från hunden. Kan fastna i tarmen

- Ta inte med hunden ut på nyårsfirande och lämna den inte ensam


Mina egna tips:

- Akta värmeljus på låga bord så att vi inte viftar ner dem med svansen

- Lär barnen klappa hundar fint

- Sluligen: Glöm inte ge oss massa kärlek och gos!

Min önskelista

Nu rusar ju dagarna fram till jul och innan ni vet ordet av så kommer almanackan visa 24:e december och klapparna ska vara klara och inslagna under granen. För mig som inte är så materialistisk av mig så duger extra gos och massa uppmärksamhet bra som julklapp men för er som vill ge mig något lite extra så kommer min önskelista här! *


1. Smaskiga grisöron
2. Smaskiga grisknorrar
3. Dentalsticks
4. Något gossedjur att slita sönder


* ja, mattes moster frågade ju till exempel en extra gång om jag skulle komma med hem till Skövde i jul så då förstår jag kanske att du hade någon liten klapp i åtanke.

Vad önskar ni er i julklapp mina vänner?

//Tasselitass


Fint besök

I dag ska jag och matte få finbesök! Mattes kompis Karin och en alldeles nykläckt liten mänska. Ja, sådär alldeles nykläckt är hon väl inte men nära inpå. Hon kom till världen den 20:e november så hon är väl sisådär 3 veckor nu. Thea heter hon och ska visst vara väldigt söt.

Ett litet minus är att jag inte får lika mycket uppmärksamhet som vanligt då det är andra sötisar med i bilden. MEN säkerligen får jag massa gott efteråt eller en extra lång promenad då matte har lite dåligt samvete för att hon inte uppmärksammat mig så mycket. Det tycker jag om minsann!

Nu hundans!

Fick syn på en artikel i GP i går där det gick att läsa om att det blev allt vanligare att människor låter plastikoperera sina hundar. Jisses! Är inte det lite onödigt?

Vad blir nästa steg? "Extreme Petmakeover" i tv kanske? Nä vet ni vad. Vi vovvar bryr faktiskt inte oss om hur vi ser ut i spegeln. Vi trivs bäst lite småsmutsiga när vi känner oss som oss själva!

Jajemän!

/Eder Anton


RSS 2.0