Mycket nytt

Hej mina vänner!

Hoppas allt är fint med er! Här är det dogalicious. Snön har fallit och jag kan ägna mig åt en av mina favoritsysslor: Rulla runt i snön. I morgon kommer det säkert bli slask och plask men det rör mig inte så mycket faktiskt. Som ni vet är vi hundar världsbäst på att njuta av nuet!

På tal om att njuta av nuet. Måste tacka husse för att han är en sån hyvens kille och hurtigt och raskt ger sig ut i ur och skur med mig. Matte, hon ligger gärna kvar i soffan och värmer sig under filten samtidigt som hon kollar på husse med bedjande blick precis som jag kollar på husse. Skillnaden är att hon vill slippa gå ut och jag vill gå ut :-)

Vet ni vad som har hänt i vårt liv då? Jo, det är ganska mycket nytt på gång. Både matte och husse har nya jobb och jag också. Mitt jobb är att hålla koll på min dagmatte kan man säga. Fast hon är en riktig bra tjej på att ta hand om mig så jag viftar alltid gott på svansen när jag kommer dit. Långa promenader får jag också. Men ni måtro vad husse och matte är glada när de får hämta mig efter jobbet, det är synd om dem att de inte har en svans att vifta med, så glada blir de att få återse mig, min gossing.

Näe, gott folk. Nu ska jag slappa lite på hallgolvet. Må så gott så hörs vi!

//Eder Anton


RSS 2.0