I am back!

Tjenare på er alla mina kära och nära!

Har tänkt att jag skille sätta mig ner och låta er få höra om alla mina semesteräventyr ända sedan jag kom tillbaka till stan. Men hey! jag måste ju kolla in läget här hemma först. Har det kommit några nya brudar? Några roligare lyktstolpar att kissa på? Några små papillotter (förlåt, papillons) att jaga? Måste säga att jag är bestämt nöjd med att vara tillbaks i mitt gamla kvarter även om veckorna på Öland var helt fantastic bombastic. Semesterbilder kommer snart förressten.

Måste bara berätta en anekdot från i natt. Jag tror det var åska i natt. Eller några sånadär dumma hormonstinna tonårsmänniskor som förde bus. För det small i alla fall. Och som ni vet är ju hundar smarta när det smäller. De söker skydd någonstans. Själv hoppade jag upp i dubbelsängen brevid matte. Jag måste nog erkänna att jag flåsade lite i början eftersom jag fortfarande var lite skraj, och med all rätta, tycker jag. Matte måste ha tyckt att husse lät lite väl konstigt för hon vaknade och lyfte på huvudet. Gissa om hon blev överraskad när hon såg mig där! Hon skrattade och väckte husse som genast beordrade mig att gå ur sängen eftersom han vet att jag egentligen vet min plats. Ja,ja jag vägrade och även om husse kan se hård ut med sin tigertatuering på axeln (ja i alla fall vill han tro det) så har han ett stort hjärta. Han lät mig sova vid hans fötter. Vanligen brukar jag ta alla tillfällen i akt att slicka fötter för det är så salt och gott men nu lät jag faktiskt bli. Man är ju inte dum om man vill ligga kvar i en varm och skön säng.

Jo, det har hänt något annat också. Alla ni som är känsliga får kolla bort medan ni läser det här. Jag har fått något konstigt kliande eksem på ljumskarna. När jag kliar har jag ryckt bort stora tussar. Matte skrattade lite och kallade mig för "babian-anton" eller "Babianton". Jaja, jag bjuder på den. Hon skulle bara veta hur många gånger jag skrattar åt henne och hennes utstyrslar. Husse har i alla fall varit snäll och ringt veterinären så jag ska dit på måndag. Hoppas jag får något gott att tugga på efteråt. Lite grisöron eller så.

Vet ni vad? Nu hinner jag inte sitta här och tassa på tangenterna mer i dag för jag ska ut och göra kvarteret osäkert!

Tass och Hej!
o hoppas jag ser en
snygg goldentjej


RSS 2.0