Fantastiska Frost

Rullningar i morgonens frost: Minst 10 st!!!!

LOVELY!

Boktips!

Som vi vet så läser ju inte vi hundar böcker. Läser gör vi genom att nosa upp alla härliga dofter utomhus. Men här kommer ett boktips från min matte till era mänskovänner:

"Marley och jag" - Livet och kärleken med världens värsta hund

Just nu sitter hon och snyftar över de sista sidorna. Men vill ändå rekommendera denna boken för att den är trevlig läsning ; rolig, mysig och inte minst en fantastisk berättelse om den stora kärleken som kan uppstå mellan människa och husdjur.

Läs den!


Happy Birthday to me!

...Happy birthdaý to me. Happy birthday dear Anton...happy birthday to me!!!!

Ja. Nu har väl ingen undgått att det är en stor dag i dag! Inte vilken vanlig dag som helst utan min födelsedag. Jag fyller  63 hundår!!

Hur jag har blivit uppvaktad? Jo. jag väcktes vid 7-snåret med att husse och matte kom in med en bricka till mig i hallen. De sjöng fint och på brickan stod det både ljus, presenter och godsaker.

...NOT! För det första så sjunger matte inte fint. Och för det andra är jag ju faktiskt en hund, ingen mänska.

Jag har faktiskt inte blivit uppvaktad alls än. Måste erkänna att jag är inte så jättemycket för såntdär födelsedagstjohej så jag har avböjt såntdär firande. Det räcker med att jag får all uppmärksamhet och att alla säger att jag är världens finaste hund. Och en eller en annan dentalstick skulle ju faktiskt inte skada. Och kanske en extra ostbit. Ja, allt det där hoppas jag på i kväll när vi ska gå och fira Melvin. Lillkillen har ju blivit 2 år så vi ska på kalas i kväll. Det är då jag ska lägga in min charmoffensiv!

Kram på er alla
och en stor kram
till mig!

//Födelsedagsvovven
Anton

Hört från köket

- Nämen, ge honom inte från bordet. Han lär ju sig att tigga!
- Nåja, det är bara en liten bit
- Lägg det i skålen i alla fall
- Ja,ja

Och jag....jag bara ler :-)


Smita Smet SMET

I dag smet jag från matte. Ohyfsat jag vet men jag fick upp världens mest spännande doft och var tvungen att se var den följde. Matte sa att hon fick skämmas för mig men jag tyckte att det var väl inget att bära hundhuvudet* för :-)

I alla fall så var det så att vi träffade på en söt liten hundkille som ville busa med mig. Nelson hette han och var sisådär ett halvår. Först tyckte jag det var rätt kul att busa så de släppte oss lösa men då så tog jag chansen att springa i från den där småungen! Han sprang efter mig förstås men var så lydig att han vände när hans matte ropade på honom (ja, han har väl inte lärt sig än, lillkillen). Medans matte fick ropa förgäves trots att hon använde sin mest auktoritära röst.

Jag galopperade i väg som en liten ponny och matte fick till slut ränna efter mig,,,tihi.....Sedan var det dock inte så kul för jag fick gå med kortkort koppel sista biten hem och inte ens rulla mig på gräsplätten utanför. Men...."that's life" antar jag. Lite får man ju betala för sina äventyr :-)

Hoppas allt är bra med er i höstrusket. Eller vinterkylan kanske jag ska säga. Det är ju november nu vettja. Och bara en dryg vecka kvar tills min födelsedag. Yippie!

Tass på er
/Anton


* Lite nya ord som jag lärt mig av husse som löser korsord


Halloweenhelg

Här kommer lite smakprov från vår Ölandshelg:


Läskiga fingrar till dessert


Bloodigt bål


Raset var höstfint


Snygga jag som var bra lockad att springa efter husse när han kastade
macka ut i havet

RSS 2.0