Hundyoga - hpmfh!

I dagens citytidning går det att läsa att hundyoga är det senaste skriket. Såklart är det i USA som trenden startats och det kan man ju förstå. Amerikanarna kan visst hitta på allt möjligt! Det ska vara "en bra metod för att stärka bandet mellan dig och din hund". Haha...vad tror de att vi är egentligen? Mänskovarelser eller? Nej, tacka vettja en god lång promenad där man får kissa på alla lyktstolpar o sen lite kli bakom öronen å hundgodis på det!

Ekorrn satt i granen

image28

Den här lilla ekorrn busade jag upp i trädet :-) Ser ni den?

I lövv löv!

image27

Det är så gott att dofta bland höstens alla löv! I lövv it!

Powernap

image26

Efter promenaden blir jag ett med golvet :-)

Dentalsticks i all ära.....

image25

.....men inget går upp mot att en riktig pinne få förtära!


(G)ulliga beundrare

image21

Vilken chock!

Voff på er mina vänner!

En vecka har gått sen jag tassade på tangenterna så nu är det nog dags igen. Jag måste bara berätta att jag hade en hyvens helg på landet. Frisk luft, roliga katter och hästar att kolla på och sådär mysigt ni vet. 

Men det  hände något som inte var så mysigt också. Det var när vi var ute o gick och hälsade på hästarna och fåren. Jag måste erkänna att fåren blev alldeles till sig när de fick se mig. Såklart! En sådan ullig hund har de väl inte sett förr. Jag fick till och med en puss på munnen av en av fårbrudarna, men jag föredrar nog hundar, de är lite smartare. Förutom pussen så fick jag en kyss också. Ja, inte vilken kyss som helst utan en kyss av ett elstängsel. Jag skulle bara nosa på hästen som var innanför men så tjoff så ilade det  i hela mig när jag satte nosen mot staketet. Husse och matte blev alldeles rädda när de hörde hur jag ylade till men så förstod de att jag hade fått mig en dänga av elstängslet. Aj! säger ja, aldrig mer. Snacka om att jag var beskedlig på hemvägen. Som tur var återhämtade jag mig snabbt och kunde jaga katt på kvällen när jag var hos mattes päron.

I kväll vet ni vad, har husse badat mig i badkaret igen. Alldeles ullig är jag. Det är ett plus när jag ska ragga på brudarna i kvarteret men annars föredrar jag själv att vara en liten lortgris. I helgen rullade jag mig i ankbajs till exempel, det var riktigt gossigt fast husse o matte fattar ju inte sånt.

Själv ska de nog inte säga något för de har vart världens lortgrisar själva i söndags o måndags. De spydde o hade sig o jag kan berätta att det var skytteltrafik fram o tillbaks från toaletten. Var nästan så jag var på väg att låna ut mina bajspåsar för att de inte skulle få stå o köa till toan. Maginfluensa hette det visst, de fick det från småknattarnas dagis på något vis. Jaja, som tur är de friska nu så de kan ta ut mig på långa promenader!

Gott folk, gäsp på er! Kvällen börjar bli sen o jag måste nog slagga min skönhetssömn. Men vet ni vad? Snart kommer nya bilder ut här på min blogg. Från min helg på landet o mina höstpromenader o sådär. Tills dess får ni ha en riktigt skön kväll och softa som jag!

Tass på er!
//Eder Anton


Weekendplans!

Ha hör ni! Jag kan engelska. Hmpf!  "Jag kan allt......utom att cykla" för att citera hon den där Lotta på bråkmakargatan som jag sett på tv någon gång.

Hur mår ni mina vänner? Jag tassar och tassar på tangenterna men så hey! Det är ju ingen som skriver tillbaks! Hade jag inte haft ett riktigt gott gyllene självförtroende och en lurvig mysig självkänsla så hade jag ju nästan trott att jag var bortglömd...Nåja...ni har säkert mycket att göra där ute i mänskovimlet! Själv njuter jag av livet och nosar överallt jag kommer åt.

Vet ni vart jag var i går? Jo, i mattes nya lägenhet i Ljungan. Ja, Ljungskile heter det egentligen. Näe, jag tror inte det är så att husse kör ut henne men det kan vara skönt med något helt eget ibland. Fast de har lovat mig att det ska bli ett hus i framtiden! Ett riktigt stort maffigt hoppas jag, med en gräsmatta stor som en park med massa roliga träd som jag kan springa runt och kissa på. Ja, man måste ha drömmar gott folk!

Jag tyckte i och för sig att min mattes granne verkade ha en goare lägenhet, ja mycket större i alla fall. Så den försökte jag smita in i flera gånger när hon stod och pratade med husse och matte. Men jag hann inte längre än till hallen...suck! Vad tror de att jag är eller? Ett småbarn? Det är ju inte så precis att jag skulle kissa på hennes mattor eller smaska i mig hennes furubord eller något. Nej, jag skulle bara ha lagt mig på den mjuka hallmattan,

Vet ni vart vi ska i morrn då? Jo, till slätta. ja, så heter det fast man uttalar det visst "schlätta" om det ska vara riktigt. Inte så sofistikerat men hey! vem vill vara sofistikerad? Husse och Matte ska bo i en trädkoja utanför Falköping någonstans för det är husses födelsedag (fråga inte mig vad de ska upp i ett träd och göra för den sakens skull!) men jag får inte följa med upp dit...hmpf! Jaja, så ledsen är jag inte för det. Tycker det verkar lite kångligt. Även om hundar är överlägsna katter i allt annat måste jag faktiskt erkänna att så bra på att klättra träd är vi ju inte....

Vill ni se en bild på hur trädkojan ser ut? Vänta lite....



Mysigt va? Jo, nu blev jag nog lite avundsjuk. Men jag får ju vara hos mina "svärföräldrar". Då ska jag allt jaga katt! :-)

Må så gott folk o glöm inte att stanna till o lukta i naturen som jag gör!

Tass på er!

//Eder Anton

RSS 2.0