Snygga karlar

image81

Här har husse nästan lika mycket päls i ansiktet som jag :-)

Sjödjuret i Loch Ruddalen

image78

Här simmar en oidentiferbar gestalt runt i sjön vid Ruddalen. Ett tag kunde man nästan tro
att det var en säl.

image79   
Men det var ju bara jag som hade tagit en skön simtur ju!

image80

Här står jag o spanar efter fler fåglar att jaga i vattnet


Här ligger jag och bara är

image73

Barbro

Hej kära vänner!

Long time no see. Nu var det en bra stund sedan jag tassade här på tangenterna! Snart ska jag ut på min morronpromenix och hälsa på mina hundpolare i kvarteret. När jag följde med husse till affären häromdan såg jag en liten hundbrud som jag inte hade sett förut. En liten, liten svart terriervalp som hette Barbro. Snacka om gulligt eller hur?! Hon hade likadant koppel som jag fast mycket mindre och rosa.

På tal om småttingar ska jag snart få följa med till västgötaslätten och träffa släktens allra minstaste minsting. Lukas heter han och är snart en månad gammal. Det är mattemoster som är hans mamma. Sist hon var här så hade hon en liten bulle i ugnen och nu så är den där bullen färdiggräddad. Häftigt värre! Matte är i alla fall helt lyrisk över att snart få se det lilla livet.

Fram tills dess ska jag fortsätta vara king i kvarteret.

Må så gott mina vänner!

//Eder Anton

Den gyllene apporthunden- JAG?

Hej gott folk!

Visste ni att golden retriver betyder typ apporthunden? Både husse o matte säger att det inte kan stämma på mig. Kastas det en pinne springer jag efter den såklart. Men kommer tillbaks med den? Nej absolut inte! Den vill jag ju gnaga på själv såklart!

Så jag får från och med utgöra en egen ras: "Golden reciever" kanske? Eller "Golden refuser"? Eller....så många små kex som jag snärjer varje runda borde jag kallas för:

"The golden seducer"  !!!!


RSS 2.0