Följ med på promenad ut i snön!



image50

Här är hemma i mina kvarter. Brukar träffa på goldentiken Mimmi här i bland. Eller sjyssta
labben Ludde.

image51
Så kastar vi oss ut i snön då! Känn hur den knarrar under tassarna!

image52
Här är vägen på min skogsrunda jag går i bland. Bästa är att jag kan springa lös för det är inga
jobbiga bilar någonstans.

image59
Vad väntar ni på? Kom då!

image53

Såna här små söta sparvlar tycker jag det är skoj att jaga

image56
Ser ni vilket fint snölandskap?

image57
Här är matte Kristina vinterrosig

image60
Doftar gott gör det också...

image61
Yeah!!!!!!!!!!!!!!!! Här kommer Antonius!!

image62

Åsså avslutar vi med en härlig rullning i snön.




Yabadabbado-väder

Har varit ute en långpromenad nu på morgonkvisten. Snacka om gött väder! Solen står högt på den klarblå himlen, snön gnistrar som ett krispigt marangtäcke - alldeles lagom pudrig att rulla sig i och den klara luften sprider massa goa hunddofter.


Påskens höjdpunkter

Hola! Nu är jag back i Götet! Här är påskens höjdpunkter listade:

* Ett påskägg fyllt med hundkex av hussefaster
* Massa goa matrester
* Att rulla mig i snön på den stora vida gräsmattan
* Springa o fånga snöbollar
* Äta snö

Mums!





Godis



Grabbsnack



Goestund

Glad Påsk på er!

Nu ska jag snart in i bilen för att åka i väg till Öland. Åh, så gott med lite lantluft! Kvarteret här i all ära men även en nöjd hund som jag behöver miljöombyte i bland.

Det är ju tydligen påsk i helgen har mänskorna berättat för mig. Varför man säger GOD jul och GLAD Påsk har jag ingen aning om men för mig ska påsken bli både go och gla har jag bestämt mig för! Mums för köttebullar och annat smaskigt.

Ha nu en riktigt go o gla Påsk ni också!

Voff på er!!

//Anton

Snö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är snö ute på gräsmattorna. Och jag som älskar snö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag älskar att bara dimpa ned på gräsmattan och rulla mig järnet i det fina vita pudret! Vad tycker ni om snö mina vänner?


"Tänk på hunden Lajka"

I bland får jag inte stå o nosa så länge jag vill på en goeplätt men annars måste jag säga att jag inte har så mycket att klaga på. Jo, att jag inte får köttbullar varje dag och en massa ostskivor då. Men det är väl sånt man får ta.

Tänk på hunden Lajka liksom. Hon var en hemlös jack russel som fångades in i Moskva och sattes i hårdträning för att bli kosmonaut. Till exempel fick hon vara i trånga burar i dygn innan uppskjutningen för att träna på att vara i små utrymmen. 1957 sändes Lajka upp i rymden med Sputnik 2. Allt för att Sovjetunionen skulle kunna skryta för USA att vara det första landet att sända upp en levande varelse i rymden. Efter fem till sju timmar av stress och överhettning dog Lajka. *

Suck. Det är som jag alltid har sagt. Hunden är människans bästa vän men människan är knappt hundens bästa vän alla gånger. Skjutas upp i rymden sådär! Dessutom finns ju inga lyktstolpar alls att kissa på där har jag hört.

Taskigt.



*(Källa: GP 3/3-08)


Diagonal gångart

Jag brukar få höra att JAG går diagonalt men det är inget emot vad husse å matte gjorde när de hämtade mig hos kära hussefaster i lördags natt.

" Och än slank de dit, och än slank de dit ...och än slank de nästan ned i diket"

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) .-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

RSS 2.0