The bock is back!

Vet ni vilket smeknamn jag går under just nu? Hm....jag kanske inte borde använda mig av såna här ord på min rumsrena sida men både husse o matte säger att jag är en riktig liten "kåtbock". Ja, ni förstår vad det handlar om. Massa chinonisar som löper i kvarteret och naturligtvis så vill jag hälsa på alla, även om de inte tidigare varit ett skvatt intressanta. Integritet är inget som vi hundar omges av kan jag samtidigt berätta.

" Hon löper nu så det kanske är bäst att inte komma så nära" säger ägarna
"Ja, det är nog bäst verkar det som" svarar någon åt mig. 

Varpå jag gnyr frusterat som bara den för att säga att så är det inte alls.

Hmpf! Tänk om mänskorna var tvungna att skylta så uppenbart med sina "perioder". Tänk er: :

" Frugan har mensen så det är nog bäst att inte komma så nära"
" Ja, det har du nog rätt i".....

Nu ska jag lägga mig på dörrmattan och tjura!

//Eder Anton

Även gamla grytor har öron

Eller "gamla grytor har störst öron". Har just nu spenderat en stund med matte vid bänkarna här nere i bersån. Väldigt angenämt att ligga på gräset där och lapa skugga. Jag trodde förressten att jag hade stora öron men damerna i kvarteret slår nog mig med hästlängder gällande hörsel. I bersån var det en konfetti av förtjusande damer och riktiga djungeltelegrafister. Puh!! Till slut gick vi därifrån så jag kunde få nosa i gräset o ta del av den enda informationen som jag tycker är angenäm....hunddofter!


Våren har äntligen kommit!

Och därmed basta! Termomtern visar finfina 14-15 grader på dagarna och mänskorna kryllar ute på gatorna som aldrig förr. Första vårdoppet ska tas, första mjukglassen ätas och första grillmaten intas. Jag njuter av att bara vara ute i det bombastic fantastic fina vädret och nosa överallt. Bildbevis på det fina vårvädret kommer här:

image66

"Visst gör det ont när knoppar brister"...var det någon känd Karin som diktade men ja tror
inte hon menade sånahär fantastiskt vackra trädknoppar

image67

Jag glänser i kapp med de fina vårblommorna

image68

Vita fluffiga kvistar är fint!

image69

På inlinestur på väg till Askim

image70

Anton: Beachboy nr 1


image71

Mmmmm....vatten är gott efter en lång springtur

image72

Åsså matte som nödvändigtvis ville ha med sina favvoskor som vårtecken...

Kreativa Kids

- Hej! Vill du köpa stenar? 50% av pengarna går till SOS barnbyar!! sprang en kille fram till matte och sa med andan i halsen när vi passerade skolgården här nere i kvarteret. Lite längre fram satt hans polare och hade plockat i hop ett gäng stenar de lagt ut till försäljning.

Matte blev nog lite nyfiken på hur inkomsten skulle sättas in på SOS barnbyars konto men eftersom hon inte hade några pengar på fickan brydde hon sig inte om att fråga. Förressten så kom nog matte i håg när hon, storsyrran och grannbarnen sålde bugg för dubbla priset i den hemmasnickrade kiosken vid husknuten eller när hon ännu äldre stod på loppis med kompisar och deklarerade att pengarna skulle gå till "klassresa" vilket var täcknamnet på en Cypernresa. Jaja, kidsen är kreativa. Det är väl härligt att se!

Jag ska bli pappa!

Skulle jag ha skrivit här på bloggen i går. Det var ju första april. Men så hade jag så fullt upp med att nosa överallt o rulla mig i gräset så jag hann inte tassa ut på nätet.

Jag ska alltså inte bli pappa. Men var det någon annan som blev lurad i går kanske?

//Tass på er
Anton

RSS 2.0