Ännu mer hav och vackra vyer




Ljuva sommar








Mera löpning

Husse å matte säger förressten att jag också är galen när det gäller löpning. Ja, tikar som löper då alltså! Nu finns det några i kvarteret och det är väl klart att jag vill ut och frenesi-nosa då ju! Det förstår väl vem som helst. Här är jag liksom, en singelkille i mina bästa år, snygg och mysig som få, osså får jag inte kolla efter brudar. Det är väl lite onödigt?

Jaja,,,,jag gör det i alla fall! Osså passar jag på att smita när jag väl får gå lös. Det tycker jag att de kan unna mig!

Tjao!

Midnattsloppet!

Asså husse och matte är lite smått galna tror ja. I går kväll snörade de på sig sina löpardojor, packade ned ngt papper, vattenflaska och drog i väg till stan. Vet du vad de skulle göra? Inte gå ut o mysa på stan som vanligt folk på en lördagskväll. Nej, nej. De skulle springa en mil genom stan!  Midnattsloppet hette det visst, och det är väl det enda som göteborgarna har kopierat från Sthlm, och typiskt en sådan tokig sak också.

Själv så älskar jag att springa. I löv it! Men i min egen takt förstås. Så att jag hinner nosa, hälsa på mina kompisar och rulla runt i gräset. Skulle kanske kunna tänka mig att springa i stan, ja för alla lyktstolpar då, men...nae. Jag trivs bäst här, där jag får sitta och lukta på alla damerna.

Hur det gick för de galna mänskorna? Jo, jag måste säga att det gick rätt hyfsat. Husse sprang på 50 min vilket jag tycker är tokfort! Han hade bra spänst i benen och till och med krafter kvar. Matte sprang på 57 min vilket inte var lika snabbt men hon var nöjd för att bara ha tagit sig runt. För mig erkände hon sedan att hon ville allt stanna längs linnegatan och ta ett glas vin istället men hon plågade sig i mål. Hon ska aldrig mer springa säger hon, ja inte på tid i alla fall. Men den enes död den andres bröd som mänskorna brukar säga. Jag tror nämligen det här är början på husses löparkarriär, nu får jag nog se upp så att han inte glömmer ta med mig i spåret! Men det skulle han aldrig göra förressten för husse är en hyvens grabb!

Gott folk. Nu ska jag ut på balkongen och kolla läget lite. Hoppas det är gott med er!

See ya!
//Anton


Husse var laddad


Startgrupp 3


Fest? Plågas?  Är det vad mänskorna menar med det ordet alltså?



Här är den enda kloka familjemedlemmen

After Beach Blues

Hej alla mina mänskovänner!

Jag har märkt nu när det fina vädret börjat lida mot sitt slut att många verkar ha drabbats av samma åkomma. Ni räknar dagarna till nästa sommar och semester (mer än 300 dagar oftast) och suckar och stönar.

Men, vet ni vad?

Låt varje dag vara semester tills någon bevisar motsatsen! Känn dofterna omkring er, ta en långhelg i skogen, lägg er på gräset och titta upp på molnen en stund. Livet blir så mycket lättare så!

/Voff på er

Dalai Anton


Hemma på min gata i stan...

...Är jag nu tillbax!

Hoppas ni har haft en finfin sommar mina vänner. Och den är väl inte slut än heller får vi ju hoppas fastän regnen hopar sig och himlen är sådär grå ibland. Ett ordspråk som jag har förstått florerar bland mänskorna är "Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder". För oss är det ju inte riktigt så. Nästan alla väder är bra väder trots att vi inte har några kläder. Jag gillar inte när det blir alldeles för varmt eller när det åskar men sen får det gärna regna, snöa eller vad som helst! Oj, nu var jag riktigt svensk och snöade in på väder när jag skulle prata om semester ju! Det är ju förressten de två ämnena som jag har märkt mänskor pratar om just nu. Det skulle bli bra tyst om det varken fanns väder eller semester.

Det här är förressten några grejor jag har gjort under semestern:

* Jagat löptikar
* Ätit grillad korv
* Varit på stranden
* Badat i havet
* Kissat på träden i Trollskogen
och Långe Jan
* Åkt bil, tåg och spårvagn
* Charmat de flesta
runtomkring mig

Det är spännande att vara tillbaka i stan dock för det finns så många hundar att hälsa på här. Det diggar jag starkt!

Vad har ni för sommarbus att berätta om då?

//Vift på svansen!
Antonius


RSS 2.0